Bootcamp – Zeemeermin zwemmen – Snorkelen – Plankspringen

Bootcamp

Twintig minuten bikkelen op het vaste land, gevolgd door nog eens 20 minuten afzien in het bad. Op dit moment is er nog geen startdatum bekend, maar u kunt zich al opgeven. Tegen de tijd dat er meer bekend is, krijgt u bericht.

Wanneer? Donderdagavond, 19.45 uur (onder voorbehoud).
Meer info en opgave bij Viktoria: zwembadwf@outlook.com of bel naar 06 1586 4481.

Zeemeermin zwemmen

Voor de zwemmertjes met een B-diploma op zak, die graag in de huid kruipen van Ariel uit de Disney-film De kleine zeemeermin.

Start: zomervakantie.
Geen lessenreeks, maar 6x op inschrijving.
Info volgt nog.

Snorkelen

Tijdens deze (populaire) snorkelcursus leer je bijvoorbeeld hoe je je snorkeluitrusting gebruikt en onderhoudt en verschillende snorkeltechnieken, zoals het leegblazen van je snorkel en het klaren van je duikbril. Reeds in het bezit zijn van een C-diploma is verplicht.

Plankspringen

Tijdens deze prachtige cursus wordt er geoefend op verschillende soorten sprongen waarbij een goede coördinatie en spierbeheersing noodzakelijk zijn. 

Heeft u vragen over bovenstaande activiteiten en lessen, bel dan naar Viktoria Frensch-Hoogland 06 1586 4481 of stuur een e-mail via onderstaande button. Vermeld daarin ook om welke cursus het gaat, je naam en telefoonnummer, zodat er contact opgenomen kan worden.